Η εταιρεία μας Green Box Project αναλαμβάνει την διεκπεραίωση των διαδικασιών για την  Ένταξη στο νέο πρόγραμμα ΕξοικονομώΑυτονομώ

 • Επιδοτήσεις από 35% έως 85% για την ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου σας
 • Έκδοση ΠΕΑ  (Πιστοποιητικά Ενεργειακής Αναβάθμισης)
 • Έργα ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης ακινήτων 

*Θερμομονώσεις * Κουφώματα Αλουμινίου *Φυσικό Αέριο *Μόνωση Ταράτσας *Ηλιακοί Θερμοσίφωνες *Αντλίες Θερμότητας * Smart Home * Αντικατάσταση συμβατικών  λαμπτήρων σε LED

 

Τα  βήματα του Εξοικονομώ – Αυτονομω

 1. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξηγήσουμε το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες ένταξη σας.
 2. Κλείνουμε ραντεβού επίσκεψης στο χώρο σας για την διενέργεια της ενεργειακής επιθεώρησης.
 3. Αναλύουμε μαζί τις επεμβάσεις που επιθυμείτε και σας συμβουλεύουμε με σκοπό την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας με τη μικρότερη οικονομική σας επιβάρυνση.
 4. Δημιουργούμε την ενεργειακή μελέτη συμπεριλαμβάνοντας τις απαραίτητες επεμβάσεις βάσει της οποίας θα γίνει η ένταξη στο πρόγραμμα.
 5. Δημιουργούμε τον τεχνικό φάκελο ένταξης με όλα τα απαραίτητα έγραφα για την ένταξη στο πρόγραμμα.
 6. Υποβάλουμε αίτηση στην Πλατφόρμα του ΥΠΕΝ.
 7. Εγκρίνεται η αίτηση και προχωρούμε στην εκταμίευση της προκαταβολής για την έναρξη πραγματοποίησης των παρεμβάσεων από τους επιλεγμένους από εσάς αναδόχους εργολάβους.
 8. Μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, εκπονούμε τη δεύτερη ενεργειακή επιθεώρηση και μελέτη.
 9. Ολοκληρώνεται ο τεχνικός φάκελος συμπεριλαμβάνοντας τα τιμολόγια των προμηθευτών και εργολάβων καθώς και την ενεργειακή μελέτη, υπευθ. δηλώσεις κλπ.
 10. Υποβάλουμε στην πλατφόρμα  όλα τα έγγραφα με σκοπό την ολοκλήρωση του προγράμματος και την εκταμίευση του υπόλοιπου ποσού της επιδότησης.